Новини

Володимир Петушков — третій півфіналіст Прекрасної Вісімки!

У Петербурзькому ресторані «Амроц» відбувся чвертьфінальний матч «Прекрасної Вісімки 2011. Турнір «Прекрасна Вісімка» - це унікальна спортивна подія, яка завдяки «зоряному» складу учасників і телевізійному формату є одним з найбільш рейтингових на більярдному світі не лише Санкт-Петербурга, але і всього пострадянського простору!

детально
Кубок світу по вільній піраміді

Євгенія Ромодіна і Артем Моїсєєнко стали переможцями третього етапу кубка світу по вільній піраміді, який завершився сьогодні в Кишиневі. Обох переможців турніру взяли швидкі і упевнені перемоги. Ромодіна, колишня петербурженка, нині виступаюча за Москву, не дала ні єдиного шансу українці Заряне Прітулюк – 4:0. Нагадаємо, що з таким же рахунком в півфіналі Євгенія обіграла і Олену Кафтанатову з Молдови. Для Євгенії, останнім часом, після переїзду до Москви, різко уїсилівшей гру, це перша перемога в кар'єрі на такому рівні.

детально
China Open 2011

Ціла серія дивних подій сталася в Пекіні, де в понеділок 28  березня  почався передостанній рейтинговий турнір сезону - China Open 2011, героями якого стали Стівен Лі і його однофамілець Хан. Без сумніву матч Марка Уїльямса і Стівена Лі увійде до історії снукера, як один з самих висококласних матчів.

детально
Відбір на чемпіонат Європи по вільній піраміді серед хлопців і дівчат

Відбір на чемпіонат Європи проводитиметься в рамках всеукраїнського турніру по вільній піраміді серед хлопців і дівчат, який відбудеться з 24 по 27 березня в 2011 р. На чемпіонат Європи по вільній піраміді допускаються 8 перших хлопців і 8 перших дівчат, згідно з результатами всеукраїнського турніру, і 2 хлопці і 1 дівчина за рішенням тренерської ради національної федерації.

детально
Перший день турніру «Prince open».

Головною подією, звичайно ж, став виліт з турніру Віджая Дрангоя. Непереможний в «Прінце» Віджай (третій етап Євротуру, другий, - «Prince open» - 2010, відбіркові ігри Кремлівського турніру -2010) почав за здравіє, «насухо» обігравши міцного красноярца Євгенія Никітенко. Але вже в наступному матчі лідер молдавського більярда зустрівся з лідером білорусів Євгенієм Куртой і програв 1:4. У нижній сітці Віджаю дістався в суперники ще один непростий суперник – представляючий Киргизстан Антон Нетесов. Ще одна поразка все з тим же рахунком 1:4, і Дрангой передчасно зачохляє кий.

детально
Валлійський день на домашньому турнірі Welsh open

Красива перемога Дея над О’Салліваном, «сухий» розгром, що чинить Шону Мерфі Меттью Стівенсом – минулий день на Welsh open воістину став валлійським.

детально
Завершився перший етап кубка світу по вільній піраміді

Завершився перший етап кубка світу по вільній піраміді, який пройшов в ростовському  більярдному клубі «Доберман». 

детально
Кубок світу першій етап

У Ростовському клубі Доберман продовжується активна боротьба за першість на 1-му етапі Кубка Світу. Ряди спортсменів значно прорідили, але українські гравці не здають своїх позицій і наближаються все ближче до фіналу. З українських спортсменів продовжують боротьбу: Олександр Паламарь,  Бедевка, Андрій Сенник і Перкун Володимир

детально
Перший етап Кубка Світу по "Вільній піраміді"

7 лютого в російському місті Ростов-на-Дону в більярдному клубі «Доберман» стартує перший етап Кубка світу по «Вільній піраміді». На даний момент відомо, що в чоловічому турнірі реєструвалися 154 людини! З них – 28 спортсменів представляють Україну.

детально
Фінал чемпіонату по Комбінованій Піраміді

На Чемпіонаті України по «Комбінованій піраміді» в Судаку завершилися змагання ефектною перемогою киянина Артема Матвейчука в чоловічому заліку.

детально
<< < 1 2 3 4 > >>
Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!