Ксенія Крюкова і Євгеній Талов – чемпіони Європи

Перемогою Ксенії Крюк і Євгенія Талова завершився сьогодні у Волгограді десятий юбілейний чемпіонат Європи по вільній піраміді.

Ксенію Крюкову після перемоги в півфіналі над Діаною Міронової у вирішальному матчі було вже не зупинити. Упевнені 5:1 в поєдинку з Євгенією Ромодіной, і Ксенія услід за перемогою на чемпіонаті Європи серед дівчат впокорює і дорослу першість континенту. Можна констатувати, що головний тренер російської збірної Костянтин Павлович Крюків услід за внуком – двократним чемпіоном світу Павлом Мехововим, виховав і внучку – чемпіонку Європи. І, звичайно ж, «срібло» великий успіх Жені Ромодіной, яка після багатьох років занять більярдом, перєєехав до Москви цього року стала показувати прекрасні результати на всіх підряд турнірах, нестримно увірвавшись в еліту жіночого більярда.

У чоловічому фіналі боротьба була наполегливішою. Євгеній вів в рахунку весь матч і узяв перші партії, Павло знаходився в ролі того, що наздоганяє і зміг порівняти рахунок до 4:4. Але переламати хід зустрічі йому не удалося, перемога так і залишилася за Євгенієм Таловим (7-5).  Чемпіонат Європи у Волгограді Талов відіграв дуже  упевнено, лише в одному матчі в кваліфікації, з Павлом Радіоновим, довівши справу до контри. Півників, Осьмінін, Дрангой, Крижановський і другий раз Радіонов були обіграні з перевагою від двох до чотирьох партій. Отже, все закономірно, і все по праву. Поздоровлення Талову!

Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!